trygg patient

 

 

 

   
Detta kan vi göra för dig

"Jag är inte bara tandläkare", utan kan också få hål i tänderna. Det är lätt att man själv glömmer detta. Så det första vi kan göra för dig, är att se till att tandvården blir så effektiv och smärtfri som möjligt. Det andra och minst lika viktigt - TRYGGHET. Vi erbjuder en mängd olika typer av behandling. Vi diskuterar gärna olika alternativ, men det är alltid du som bestämmer. En patient kan tycka att en plastfyllning räcker, medan en annan föredrar porslin.

Här är några exempel på vad jag som tandläkare kan erbjuda; Vitare tänder? Vi bleker med dom bästa och senaste blekmedlen som finns. Saknar du en eller flera tänder? Vi gör implantat. Snarkar du? Vi gör snarkskenor och våra patienter är väldigt nöjda. Vill du ha nya framtänder? Vi gör fasader i porslin. Allt är svensktillverkat. Tandsten? Det går både snabbt och smärtfritt. Om du vill fräscha upp gamla lagningar, finns det idag massor av möjligheter.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -      p.s. Häromdagen fick vi ett blomsterkort (som vi sparat på skrivbordet) från en av våra yngre patienter...

citat:// "Hej Viveca o Titti! Jag ville bara skicka ett litet och symboliskt tack för allt stöd och den fina lagningen som ni hjälpte med mig sist när jag var så orolig. Så, tack för inkännande empati och yrkesskicklighet när jag behövde det som mest. Kram /Diana W."

Och vem vet? Vi kanske kan "rädda" anställningsintervjun, middagen eller presentationen, med en snygg quick-fix?!

 

 
Vy över stadshuset i Stockholm