En arbetsdag på Baltzar von Platens gata

 

 

 

   
Liten presentation av oss...

Det händer mycket inom tandvård och vi utbildar oss kontinuerligt för att vara uppdaterade inom alla tandläkarnyheter. Vi samarbetar sedan lång tid också med specialister i Stockholm - inom bl a tandreglering, tandlossning och kirurgi. Implantat gör vi tillsammans med professionella kirurger. Vår målsättning är att skapa trygga och långvariga relationer i en modern miljö.                               

Undersökning och prislista:

I priset för en komplett undersökning (i nivå med Folktandvården i Stockholm´s priser), ingår röntgenbilder och tandstensbortagning/polering. Vad du betalar, beror på din ålder. Bruttopriset är 1140 kronor men alla personer i Sverige som är anslutna till Försäkringskassan har ett ATB (allmänt tandvårdsbidrag) som ger dig en tandvårdspeng på mellan 150-300 kronor per år.

Vad kostar det? Är du 20-29 år blir kostnaden 840 kronor, 30-74 år blir kostnaden 990 kronor och är du 75 år och äldre, betalar du 840 kronor. Observera att detta förutsätter, att du inte redan förbrukat årets tandvårdspeng. Tänk på att du inte kan spara din tandvårdspeng mer än två år. Hör av dig till oss om du har frågor.

 

 

 
Stressigt emellanåt